PDA

View Full Version : Problem with posting replies



lizzybeth
10-11-2006, 03:26 AM
I've been trying since yesterday to post a reply. I always get the message about waiting sixty seconds before you can post another reply. It had been HOURS since my last reply. I'm still having that problem. Anyone know how I can fix it?
I guess if I can post this then my problem is solved huh? LOL

blaize
10-11-2006, 05:07 AM
I've been trying since yesterday to post a reply. I always get the message about waiting sixty seconds before you can post another reply. It had been HOURS since my last reply. I'm still having that problem. Anyone know how I can fix it?
I guess if I can post this then my problem is solved huh? LOLThere was a problem with the server yesterday that messed up some of the post times. This meant that some posts had a future time in the database, generally a few hours ahead of when they were actually posted, & this caused the 60 second rule to come into play. The glitch seems to have been fixed now so hopefully it won't occur again.

blaize

Floh
10-11-2006, 05:10 AM
Same here. :(

hopefully, all is now well. :)

SewingDeb
10-12-2006, 11:41 AM
There was a problem with the server yesterday that messed up some of the post times. This meant that some posts had a future time in the database, generally a few hours ahead of when they were actually posted, & this caused the 60 second rule to come into play. The glitch seems to have been fixed now so hopefully it won't occur again.

blaize

I wondered what was going on. Wouldn't you know I had a lot to post right when this happened. Figured I was banned or something. :eek: