PDA

View Full Version : Changing My Internet Service



BarnGoddess
06-05-2008, 01:27 PM
I am changing my wireless information from my old service (Plains.net) to where they sold my account (Rebeltec). I've been on the phone all morning as the old server address was still good, but it's cutting me off and not coming back up. Do I need to do anything here, or is it just going to register ok without my doing anything? Also, they are giving me a new e-mail account so I can slowly switch over from plains.net to rebeltec.net. Do I need to notify admin about any of this?

chicoliving
06-05-2008, 02:14 PM
Nope. :) When you get your new email address you can update it yourself or if you have any problems or questions just let one of us know.

BarnGoddess
06-05-2008, 02:55 PM
Thanks Chico:

I'm going to slowly wean myself to the new server. Just hate this. It's repeating 1500 e-mails since last year when I officially was transferred. I'll be deleting for hours, LOL