977 users online (207 members and 770 guests)  


Websleuths News


Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    310

    Threat detected?

    Never had this issue before. Starting this afternoon Avast started blocking WS. Doesn't block any other site I've tried, just this one. Had to turn off my anti-virus just to get in the forums. Has anyone had this problem recently? Took a screen shot for reference, hopefully I attached it right.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bellevegas, IL
    Posts
    555
    I had the same thing happened. I am also running Avast. Son said to report it to WS, but I see i was beat to it.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    British Columbia-CANADA
    Posts
    10
    Same problem here, had to shut off Avast. Never had problems before, hope it gets fixed.

  4. #4
    Thank you for letting us know! We'll look into it.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth. Buddha
    Posts
    22,099
    Thanks Everyone. This is really strange. We will definitely look into it and get back to you.

    Are there any other virus programs that are doing this? If so please post about them here.
    Websleuths is TEMPORARILY accepting donations.

    CLICK HERE
    to visit our GoFundMe page

    OR










  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    29,161
    I use Norton and I have had no problems, if that helps at all.

    Salem

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Florida
    Posts
    12,539
    No problems with AVG.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    391
    Same thing here. Blocked and had to turn avast off. Plus avast start this loud SHRIEKING which scares my cat.

    Blaise
    YOU PEOPLE ATE CHILI WITHOUT MEEEEEEEEEEEEE!

  9. #9
    Join Date
    May 2010
    Location
    MA
    Posts
    20
    Same problem with Avast. It just started today.
    Namaste

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Location
    MA
    Posts
    20
    My definitions just updated and it seems to now be loading ok again. Very odd...talk about timing...ha. No sooner did I use my phone to post that I was having the same problem, Avast suddenly updated itself. I have tried loading a few times and all is well - must have been an issue with virus definitions detecting a page script incorrectly. Just like everyone else here, it only happened on this site. The update removed the issue (for me anyway.)
    Last edited by DVDR; 03-21-2011 at 09:04 PM.
    Namaste


  11. #11
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    522
    It's the anti virus program....I read their forums and they were having issues. I was having the same problems.

  12. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    78 square miles surrounded by reality
    Posts
    749
    I've having the same problem with Avast. Had to turn it off to get here. I can't figure out how to manually update the virus definitions, so I'm going to try re-starting and see if that solves the problem...brb.

  13. #13
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    310
    Quote Originally Posted by DVDR View Post
    My definitions just updated and it seems to now be loading ok again. Very odd...talk about timing...ha. No sooner did I use my phone to post that I was having the same problem, Avast suddenly updated itself. I have tried loading a few times and all is well - must have been an issue with virus definitions detecting a page script incorrectly. Just like everyone else here, it only happened on this site. The update removed the issue (for me anyway.)
    Yep, update fixed it. Told DF about it earlier, when I got home home I logged on WS and said "it's fixed!!" he said "yea you're welcome.. update Avast, dummy.." Like I was supposed to know that.

  14. #14
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    310
    Quote Originally Posted by RLynne View Post
    I've having the same problem with Avast. Had to turn it off to get here. I can't figure out how to manually update the virus definitions, so I'm going to try re-starting and see if that solves the problem...brb.
    On the left click "Maintenance" then you should see a "update program" button. If the restart doesn't do it for you automatically of course.

  15. #15
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    78 square miles surrounded by reality
    Posts
    749
    Ok, I restarted my computer, Avast updated it's virus definitions, and I can now get here with no problem (the annoying "threat has been detected" announcement kept making my cat jump). Whew. That was weird.

    Although...I came here specifically to check back into the political pavilion, after giving myself a self-imposed time-out for a bit, since I was getting all worked up--since I'm still feeling worked up, I'm going to take this as a sign from the computer gods to keep just poking around other forums for now, lol!

Page 1 of 2 1 2 LastLast


Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-12-2012, 10:53 AM
  2. Are these guys a threat?
    By arielilane in forum Up to the Minute
    Replies: 13
    Last Post: 06-10-2007, 11:55 PM
  3. Ghostly threat in will
    By Casshew in forum Bizarre and Off-Beat News
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2004, 11:52 AM