1013 users online (207 members and 806 guests)  


Websleuths News


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    915

    Why does Websleuths take so long to load?

    Lately, it seems like every page takes at least a minute to load, which is quite annoying when you are continually browsing and posting in the Caylee thread.

    I don't remember it always being this way, and it seem to be due to ads. I do not have this problem on my work computer, but ads are blocked there.

    Is this the problem?

    Is there a way of subscribing to the forum for a monthly fee so that one does not have to see the ads?

  2. #2
    It's been loading fine for me, both here (non-ads) and at my work when I sign in as a guest. And my internet at work is quite antiquated.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9,462
    Quote Originally Posted by wallflower67 View Post
    Lately, it seems like every page takes at least a minute to load, which is quite annoying when you are continually browsing and posting in the Caylee thread.

    I don't remember it always being this way, and it seem to be due to ads. I do not have this problem on my work computer, but ads are blocked there.

    Is this the problem?

    Is there a way of subscribing to the forum for a monthly fee so that one does not have to see the ads?
    I have been having problems with my pages loading slowly too. I have noticed it more the past few days.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    915
    Quote Originally Posted by Harmony2 View Post
    I have been having problems with my pages loading slowly too. I have noticed it more the past few days.
    At least I'm not alone! At 1st I thought it was because of the high # of users, but then I realized it was only on my own computer.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    FL Panhandle
    Posts
    6

    Smile re; slow loading lage

    Quote Originally Posted by wallflower67 View Post
    Lately, it seems like every page takes at least a minute to load, which is quite annoying when you are continually browsing and posting in the Caylee thread.

    I don't remember it always being this way, and it seem to be due to ads. I do not have this problem on my work computer, but ads are blocked there.

    Is this the problem?

    Is there a way of subscribing to the forum for a monthly fee so that one does not have to see the ads?
    I am not sure about forum subs. You may want to pm one of the mods on that. As far as the page loading being slow for you it could be multiple reasons. Try clearing your cookies. Another reason could be your internet provider. I have cox high speed. I would never go with dial up.
    You might also try defragging your computer. Something that is good to set your system up to do regularly.

    Good luck!
    Tracker
    "All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." Edmund Burke

    "If you tell the truth you don't have to remember anything." ~Mark Twain

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,931
    I am having this problem as well. Pages are taking forever to load.

    I thought it was my computer but while I'm waiting for a page to load I sometimes open another window to try other sites and those pages load quickly.

    Is there no solution?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,973
    ditto, same here

  8. #8
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,669
    Same here!

  9. #9
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    497
    how do I turn off the ads?

  10. #10
    Join Date
    May 2009
    Location
    Upper Midwest
    Posts
    1,122
    Lately, it seems like every page takes at least a minute to load
    1 minute? I block signatures, avy's and pictures in threads and it still takes some of them a couple minutes to fully load. If I had all that stuff showing up, I am sure it would take well over 15 minutes to load up.

    I do however, know what you are talking about. For me the page is just white. For ages. Sometimes it stops loading and there is just a link to here on top of the tab!


  11. #11
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4,456
    I've noticed it being slow as well. Maybe this site needs to upgrade its server(s). Just a thought.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Texas
    Posts
    444
    Me too. I have defragged not long ago. And deleted temp internet files, cookies, etc. about once a week.

  13. #13
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    southwest Indiana
    Posts
    5,005
    I delete temp files several times a day, each time IE shuts down, and still find WS loading pages slow if at all. F5 and I are close friends lately.
    Anything worth dewing, is worth dewing well!
    Proud parent of 3 rescued schnauzers

  14. #14
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Miami County, Ohio
    Posts
    533
    Quote Originally Posted by Dewey2Me1MoThyme View Post
    I delete temp files several times a day, each time IE shuts down, and still find WS loading pages slow if at all. F5 and I are close friends lately.
    Same for me, and I am subscribed to the Ad-free version.
    ============
    My opinion only

  15. #15
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10,224
    Loading very slowly for me too. I am using high speed....

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast


Similar Threads

  1. Websleuths Radio Sun. 3-4-12 *Long Island Serial Killer*
    By Tricia in forum News, TV & Radio related to LISK (excluding TKS)
    Replies: 190
    Last Post: 03-07-2012, 07:12 PM