936 users online (183 members and 753 guests)  


Websleuths News


Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    4,778

    Posting problem

    When I begin to post, I am typing away and I look up to see that there are no words in the posting box, and my screen has jumped to somewhere else.

    Does this ever happen to anyone else? It's not just on this forum, but I've noticed it other places as well.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    In heels
    Posts
    27,885
    Hi Pepper... I don't know, that has never happened to me.. bumping this thread for you

  3. #3
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    4,778
    Quote Originally Posted by Casshew
    Hi Pepper... I don't know, that has never happened to me.. bumping this thread for you
    Thanks Cass, doesn't happen all the time, but enough to be annoying.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    10,387
    Quote Originally Posted by Pepper
    When I begin to post, I am typing away and I look up to see that there are no words in the posting box, and my screen has jumped to somewhere else.

    Does this ever happen to anyone else? It's not just on this forum, but I've noticed it other places as well.
    Hiya Pepper! I am not sure if this is your problem, but look into this....push your SHIFT key 5 times, click on settings, this will bring up a box called "KEYBOARD ACCESSIBILY OPTIONS" under this there are "STICKY KEYS" "FILTER KEYS" and "TOGGLE KEYS" 1st make sure all boxes are unchecked, also for fun, check all the settings under these boxes and make sure one of your keys on your keyboard didn't get set to tab you around the screen, or do something funky? Again, not sure if this is your problem, but ya never know!

    Kindest regards,
    Christine

  5. #5
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    4,778
    Thanks Christine. Never knew about that feature. I didn't see anything funky. But I still have to click the mouse twice before I can begin typing.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Niagara Falls Canada
    Posts
    6,082
    Quote Originally Posted by Pepper
    Thanks Christine. Never knew about that feature. I didn't see anything funky. But I still have to click the mouse twice before I can begin typing.

    Can't you just let Dusty click the mouse ONCE?


    If not here's one for her to "click"...whoops..that's a rat!

  7. #7
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Detroit 'Burb
    Posts
    2,832

    Ask Camper

    You may not remember but Camper had problems posting, a couple of different times. She'd probably tell you what she had to do.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Maryland
    Posts
    693
    Quote Originally Posted by Pepper
    When I begin to post, I am typing away and I look up to see that there are no words in the posting box, and my screen has jumped to somewhere else.

    Does this ever happen to anyone else? It's not just on this forum, but I've noticed it other places as well.
    Pepper,
    I have had this problem, but not just on websleuths. It does only happen when I am using a computer with a touchpad instead of a mouse, though. I am thinking that maybe I hit the touchpad while I am typing.

    Malini



Similar Threads

  1. NOT posting as a possible...
    By :+:MrTT:+: in forum Texas Killing Fields and Mysteries Along I-45
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2011, 12:57 PM
  2. Problem with posting replies
    By lizzybeth in forum Forum Finesse
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2006, 11:41 AM