1308 users online (273 members and 1035 guests)  


The Killing Season - Websleuths

Websleuths News


Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522

    I can't REPLY, QUOTE, or EDIT my posts?

    Anybody have any idea why I'm unable to do any of these things?

    All the buttons are missing ... no reply, quote or edit button is there for me anymore. And I am logged in too. I also logged out and logged back in, same thing.

    OH, and I'm also unable to reply to private messages.

    I've wrote to a moderator, but until I hear back from them, any ideas?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Dana Point,CA
    Posts
    52,759
    I'll ask adnoid to take a look

  3. #3
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Dana Point,CA
    Posts
    52,759
    Quote Originally Posted by aprilshowers View Post
    Anybody have any idea why I'm unable to do any of these things?

    All the buttons are missing ... no reply, quote or edit button is there for me anymore. And I am logged in too. I also logged out and logged back in, same thing.

    OH, and I'm also unable to reply to private messages.

    I've wrote to a moderator, but until I hear back from them, any ideas?

    Thanks!
    You mean for old posts that you have written? there is a timeline on that and you can only edit for so long. are the threads locked? that will keep you from quoting your own posts or replying to any posts.

    post links to the posts you cannot edit or have any functionality. I can maybe help from there.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522
    Hi JBean:

    OK well, take the post you just wrote for instance, there's no buttons for me to reply to it. .. no 'quote' button or 'reply' button. So the only way I can reply to you, is here, under 'quick reply', and then that's not to YOUR post directly, or to quote part or all of your post.

    Also, as SOON as I posted, I tried to edit, and the 'edit' button wasn't there.

    I received a private message today, and there was no 'reply' button for me to reply to the message, I had to click on the person's name and then click 'send private message'.

    So I can't really show you any particular post ... hope that makes it clearer.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Dana Point,CA
    Posts
    52,759
    Quote Originally Posted by aprilshowers View Post
    Hi JBean:

    OK well, take the post you just wrote for instance, there's no buttons for me to reply to it. .. no 'quote' button or 'reply' button. So the only way I can reply to you, is here, under 'quick reply', and then that's not to YOUR post directly, or to quote part or all of your post.

    Also, as SOON as I posted, I tried to edit, and the 'edit' button wasn't there.

    I received a private message today, and there was no 'reply' button for me to reply to the message, I had to click on the person's name and then click 'send private message'.

    So I can't really show you any particular post ... hope that makes it clearer.
    hmm have you , logged out, Cleared Your Cookiesand logged back in? always worth a try.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522
    Hi Adnoid, When I click on the link, I'm brought to an area with the window 'reply to thread'.

    I'm still unable to reply, quote or edit. All the buttons are still missing.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522
    Quote Originally Posted by adnoid View Post
    And did that window have the post quoted, ready for you to type your response?

    If so, you are able to respond just fine, but for some reason the buttons are missing. In other words, it OK on the WS end but not on your end.

    I assume you've already tried restarting your computer, right?
    Problem Solved! I had 'images' shut off for WS under Firefox.

    All buttons showing and good to go! Thanks Adnoid!

  8. #8
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522
    Quote Originally Posted by adnoid View Post
    If you want to shut off images from WS check out these options:

    http://www.websleuths.com/forums/pro...do=editoptions

    Scroll down and you will find checkboxes to control the display of:

    --Signatures
    --Avatars
    --Other images

    Useful if you find yourself on a slow connection...
    Thanks Adnoid!

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Upstate, New York
    Posts
    1,522
    Quote Originally Posted by adnoid View Post
    If you want to shut off images from WS check out these options:

    http://www.websleuths.com/forums/pro...do=editoptions

    Scroll down and you will find checkboxes to control the display of:

    --Signatures
    --Avatars
    --Other images

    Useful if you find yourself on a slow connection...
    Thanks Adnoid!



Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 06-25-2015, 10:37 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 01-07-2015, 03:03 PM
  3. Seem to have lost ability to edit my posts
    By Skigirl in forum Forum Finesse
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2012, 08:29 PM