872 users online (183 members and 689 guests)  


Websleuths News


Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Armpit, AR
    Posts
    5,350

    Question Is there a reason why??

    Is there a reason why I can't seem to edit the formatting in my posts using Mozilla Firefox? I tried numerous times with an article I posted today and was unable to, but when I tried to edit the post using IE7 as my browser, I didn't have a problem.

    Any input about this would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    SWFL
    Posts
    2,909

    Cool

    Quote Originally Posted by tezi View Post
    Is there a reason why I can't seem to edit the formatting in my posts using Mozilla Firefox? I tried numerous times with an article I posted today and was unable to, but when I tried to edit the post using IE7 as my browser, I didn't have a problem.

    Any input about this would be greatly appreciated.
    I have no clue - just wanted to acknowledge that I noticed that you traded in Tim for John Rich!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    290
    I use firefox here exclusively. Specifically, what formatting options aren't working for you? I can try to duplicate it on my machine and see if it works/doesn't work if you'd like.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Armpit, AR
    Posts
    5,350

    Smile

    Quote Originally Posted by adnoid View Post
    No idea, it works for me. Do you not get the formatting buttons, or are they there but they don't do anything?
    They are there, but they weren't working the other day. I haven't tried it today yet. Thanks for getting back with me everyone!

    BTW, RR, that was Stevie Ray Vaughan, not Tim! LOL But, John Rich does take a nice picture, doesn't he? LOL

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Canada
    Posts
    832
    I am having the same problem but It seems to be that It's not working for Firefox OR IE. I can SEE the buttons but They arent REALLY there. I can't use them and It says that my HTML is off. So I can't seem to bold anything or really do anything with my posts.



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Posting Rules
    You may post new threads
    You may post replies
    You may post attachments
    You may edit your posts
    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Forum Rules

    ~~~~~~~~~~~~~
    I have changed my editor in my post options on my profile but that didnt seem to help the problem. And I can't seem to find a way to turn HTML on. Is there a solution to this by chance?
    and you begin to notice that Holland has windmills....and Holland has tulips. Holland even has Rembrandts. - Emily Perl Kingsley



Similar Threads

  1. Another reason to lie?
    By eg@gm in forum Caylee Anthony 2 years old
    Replies: 79
    Last Post: 09-27-2008, 12:07 AM
  2. Is there a reason...
    By JMO8778 in forum JonBenet Ramsey
    Replies: 55
    Last Post: 02-10-2008, 10:47 PM
  3. Fat? The new reason to ge out of a DUI..
    By crash676 in forum Bizarre and Off-Beat News
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2007, 03:08 PM