1322 users online (293 members and 1029 guests)  


The Killing Season - Websleuths

Websleuths News


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    98

    Exclamation Slow, Slow, Slow

    This is the ONLY website I visit that takes FOREVER to load and even slower when I try to reply to a topic.

    Any explanations as to why this is the ONLY website I visit that takes forever to load and sometimes times out?

    As mentioned, not one single other website I visit gives me this many problems with being slow and timing out.

    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth. Buddha
    Posts
    19,967
    I have no idea. I am assuming the other sites you visit have advertisements so that shouldn't be an issue.

    This is the first time I have heard this complaint. Some people have complained that Websleuths ran slower because of the ads but nothing like this.

    Let's see what we can find out.

    Tricia
    Help our Administrator Bessie
    Check out Websleuths Facebook page
    Follow Websleuths on Twitter
    Read Websleuths on
    Wikipedia

    Tricia Griffith
    triciastruecrimeradio@gmail.com
    6300 N. Sage Wood Drive
    Suite H # 214
    Park City UT
    84098






  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    California
    Posts
    6,871
    As far as the timing out issue...

    When you log in at each visit (put in your user name and password), make sure that you check the little 'Remember Me' box.

    The 'Remember Me' box will prevent you from timing out before you are ready to log out.

    BTW- the forum speed runs just fine for me.
    .... ....... My posts are my opinion, only.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    98
    Thanks for the suggestion, Smart Blonde. And thanks for your reply as well Tricia.

    I just logged in and things are moving faster for me today (so far). Not sure what the problem was yesterday but I'll keep my fingers crossed that the extreme slowness was an isolated incident.

  5. #5
    The forum used to run slow for me and Momtective suggested I use Firefox rather than Internet Explorer. Ever since I did that, WS runs great and everything else runs better than it used to as well.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    68,489
    I had a strange occurrence last night. When I clicked on a title link to access a forum, an "AOL Remote Access Web Portal" page popped up. I had no problem getting on the site, but, I was unable to access any of the forums. This morning-same thing-until I logged out and logged back in. The problem seems to be resolved now. Just wondering if anyone else had this problem.

    Edited to add:
    I spoke too soon. Just clicked on a forum link and the "AOL web portal" page popped up again.
    Trying to figure out if the problem is on my end or some sort of glitch with the site. I don't even have AOL.

    Edited to add:
    After logging out and logging back in several times during the day, the problem seems to be resolved, for the time being anyway. I would like to know if the problem was on my end or a glitch in the system tho.
    Last edited by magnolia; 01-21-2010 at 01:29 PM. Reason: To Add Comment

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Louisiana
    Posts
    12,229
    Quote Originally Posted by magnolia View Post
    I had a strange occurrence last night. When I clicked on a title link to access a forum, an "AOL Remote Access Web Portal" page popped up. I had no problem getting on the site, but, I was unable to access any of the forums. This morning-same thing-until I logged out and logged back in. The problem seems to be resolved now. Just wondering if anyone else had this problem.

    Edited to add:
    I spoke too soon. Just clicked on a forum link and the "AOL web portal" page popped up again.
    Trying to figure out if the problem is on my end or some sort of glitch with the site. I don't even have AOL.

    Edited to add:
    After logging out and logging back in several times during the day, the problem seems to be resolved, for the time being anyway. I would like to know if the problem was on my end or a glitch in the system tho.
    That happened to me twice last night. Seems to be fixed now!
    Thoughts and prayers for the people of Paris and all of France!

  8. #8
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    68,489
    Quote Originally Posted by LaLaw2000 View Post
    That happened to me twice last night. Seems to be fixed now!
    Thanks for the response LaLaw. My problem seems to be fixed too.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    14,187
    I wonder if the turbotax ad is slowing my computer down. My local online paper had the same ad up and it was slow when there, too. I have an older computer and that's probably what's the problem though.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    33,681
    It's taking over 20 seconds for a page to load. The url I'm seeing having a difficult time loading is googleads doubleclick.net.


  11. #11
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Chicago burbs
    Posts
    74,360
    anyone besides me having problems with WS being incredibly slow the last few days? It's either spinning, or ie can't open the page, or a few times I got the vbulletin error message.

    Why so slow lately? It's not always but sporadically. Seems like it has been forever since it has been as slow as it has the last few days.

    tia

  12. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,224
    Ditto here, Cubby. Also today when trying to make a post, I got a pop up telling me my post was too short by five characters. The post was at least 4 lines long. I thought that quite strange, so canceled that post, redid it, got the message again, and tried a third time, and the post went through.

  13. #13
    Join Date
    May 2008
    Location
    In the State of Denial
    Posts
    5,303
    I tried 5 times to log in and WS sent me an email telling me someone was trying to hack my password and I had to wait 15 minutes before I could try again...LOL Who know they did that?
    Last edited by Sooner Fan#1; 03-03-2010 at 06:16 PM.
    Founding Member of AFKBPOFPOPL

  14. #14
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,241
    My pages have been very slow loading-its like it goes to the page, and then just hangs there. No problem with other pages, just on here.. Today it seems to be fine, but the last few days were very very slow.

  15. #15
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    29,182
    I'm having lots of trouble also. I keep getting kicked out and have to wait a few minutes to get back in.

    Have we had such an increase in posters lately that the board is just dragging?

    Salem

    ETA: I just looked at our numbers and we have had more than 15,000 guests in the last 24-hours. WOW!
    Last edited by Salem; 03-04-2010 at 12:18 AM.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast


Similar Threads

  1. SLOW and can't thank
    By deelytful1 in forum Forum Finesse
    Replies: 14
    Last Post: 08-15-2011, 11:48 AM
  2. WS very slow
    By SuziQ in forum Forum Finesse
    Replies: 7
    Last Post: 07-28-2010, 03:25 PM
  3. Why has everything seemed to slow down?
    By redkatrampant in forum Haleigh Cummings
    Replies: 27
    Last Post: 06-01-2010, 06:13 PM
  4. Slow Computer
    By nanandjim in forum Forum Finesse
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2008, 11:56 PM