Disappearing posts in thread?

Discussion in 'Forum Finesse' started by PrimeSuspect, Jan 13, 2015.

  1. PrimeSuspect

    PrimeSuspect New Member

    Messages:
    8,675
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hi everyone,

    Is anyone having this weird problem or is it just me? lol

    This past week, while logged in and reading threads, all of a sudden there are no posts visible for every single poster on the page. I can only see quotes. :gaah:

    It just happened again, I've logged out and I'm in and can see people's posts now. :thinking: This hasn't happened anywhere else except at WS.

    Hoping someone has a remedy or has experienced the same?

    TIA

    PS :)
     
  2. Loading...


  3. Peliman

    Peliman New Member

    Messages:
    6,766
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yep, happened to me on Google Chrome. Took your advice and logged off and signed on, still vanished.

    Logged off, closed browser, reloaded, signed on and all is well again. Thanks for the tip.
     
  4. PrimeSuspect

    PrimeSuspect New Member

    Messages:
    8,675
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    This is still happening, while on a thread page all the posts disappear except for smilies and quotes. Weird. :aktion1:
     
  5. Dave AHFB

    Dave AHFB Guest

    Interesting problem. I have to be honest and say I am clueless.

    I will do some research.
     
  6. Dave AHFB

    Dave AHFB Guest

    Could you grab a screenshot of this happening please.
     
  7. PrimeSuspect

    PrimeSuspect New Member

    Messages:
    8,675
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hi Dave :wave:

    Happened again, these are the screenshots. Could it be Google Chrome problem? TIA :)

    screenshot1.jpg

    screenshot2.jpg

    screenshot3.jpg



    I accidentally sent pic to Word first, so screen print from there to Paint. :facepalm:
     
  8. PrimeSuspect

    PrimeSuspect New Member

    Messages:
    8,675
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hi again, this time got screen shot straight to Paint. Then came to this thread, and posts missing. LOL Logged out, came back.

    screenshot4.jpg

    screenshot5.jpg


    I think I'll call it a day. :wave:
     
  9. Dave AHFB

    Dave AHFB Guest

    Help me to rule something out or in.

    When this happens hit refresh, heck hit it twice.

    Type chrome://version where the URL is and post your version
     
  10. prd2bokie

    prd2bokie New Member

    Messages:
    316
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Are we notified if a comment we make is removed?
     
  11. imamaze

    imamaze Former Member

    Messages:
    21,138
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Not necessarily, but you can always pm the Mod or Mods handling the thread and ask them 'we' are always happy to help. :smile:
     
  12. JLSChook

    JLSChook Fin's Pet

    Messages:
    3,502
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    48
    I'm having this issue.

    Dave, maybe this will help. For me, it's usually the parts that are bolded in someone's post that isn't showing up.

    Testing

    Example:
    bold missing.jpg

    By the way, if I highlight the blank area where the text is missing, I can see it. Very strange.

    I've updated Chrome, logged in and out, blah, blah....nothing is working.
     
  13. JLSChook

    JLSChook Fin's Pet

    Messages:
    3,502
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    48
    ???

    :bump:

    It's not happening all the time, but is still happening frequently.
     
  14. PrimeSuspect

    PrimeSuspect New Member

    Messages:
    8,675
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I'm having the same problem, if I'm logged in for more than 15 minutes it happens, shorter visits it doesn't happen. It's so weird, while I'm reading the page the posts literally disappear before my eyes. :crazy:
    I've sent a Chrome//Version of the page with invisible posts to Dave, hopefully he can help us out. :)
     
  15. JLSChook

    JLSChook Fin's Pet

    Messages:
    3,502
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    48
    Reading in the Bobbi Kristina thread and all of a sudden, this happened:

    Post WS WTF.jpg

    Any idea what the heck is happening? It was totally fine all morning and then boom! Lol
     
  16. Dave AHFB

    Dave AHFB Guest

    wt............
     
  17. JLSChook

    JLSChook Fin's Pet

    Messages:
    3,502
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    48
    That's what I said! I think I even named the screen cap, "WTF?" :giggle:

    Anywho...I ended up clearing cache, cookies, etc....and it's gone again. I hope it stays that way this time! :eek:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice