SLOW and can't thank

Discussion in 'Forum Finesse' started by deelytful1, Aug 1, 2011.

  1. deelytful1

    deelytful1 *~a mere mortal~*

    Messages:
    2,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ever since the "upgrade" WS taking forever to load AND I can't "Thank" more than 3 or 4 posts without having to reload the page.. which I mentioned is loading REALLY slow. Getting very frustrating.
     
  2. Loading...


  3. Trident

    Trident Well-Known Member

    Messages:
    5,467
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    83
    It's getting worse by the day.
     
  4. whiteangora

    whiteangora I'm on the right track baby. I was "Born This Way"

    Messages:
    5,751
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea, it's bad, it took 5 minutes for my last post to go through.
    I wonder if all of the ads are bogging it down.
     
  5. Kimster

    Kimster Former Member

    Messages:
    58,147
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    It's not the ads. Here's a note from Tricia on another thread:

     
  6. dsntslp

    dsntslp New Member

    Messages:
    2,622
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Idk, but I just HAVE to tell you...
    I am waaay over tired

    and...
    My mind read the title to this thread as "Slow and Can't Thank (as in slang for think or simply misspelled)"

    "Slow and Can't Think"

    Get it? LOL

    They say if you have to explain a joke you should not tell it. Maybe I shouldn't have, lol. But I had to.
     
  7. smart blonde

    smart blonde Websleuths Member

    Messages:
    6,871
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :giggle:
     
  8. deelytful1

    deelytful1 *~a mere mortal~*

    Messages:
    2,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    PLEASE fix the Thank function!!! I can only thank one or two people then I gotta refresh because my thanks aren't showing up. Getting a tad frustrating since it's only been after the "upgrade" :)
     
  9. katydid23

    katydid23 Verified Juanette

    Messages:
    47,542
    Likes Received:
    1,132
    Trophy Points:
    113
    I have had to delete a dozen posts because every post I make is duplicated.
     
  10. Lera213

    Lera213 New Member

    Messages:
    7,110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't had one issue! I use firefox 3.6.17 version. I also have my browser to delete history upon exiting.

    Have people tried to delete their history/temp folder, and clear all cookies then log in again? Also I know this may sound stupid but hey I've forgotten once too but did you check the box to remain logged in?
     
  11. Lera213

    Lera213 New Member

    Messages:
    7,110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I thanked everyone in this thread right after each other. No problems
     
  12. wfgodot

    wfgodot Former Member

    Messages:
    30,162
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Ad: Alamo/Insiders, USPS
    Getting either of these two atop my page, I know I'll have to refresh it till they....
    Ad: Talbots.com
    Give way to Talbots, after which, for a brief while, pages can be accessed without
    refreshing.

    Problems intermittently also with thanking, and with the functions like 'bold,' 'italics,' etc.
     
  13. wfgodot

    wfgodot Former Member

    Messages:
    30,162
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Trend continues downward regarding ability to post. Would consider it a browser issue possibly but with mine no trouble at any other site.

    Certainly would like to follow my threads. Most of the afternoon it's been impossible, without refreshing between 4-9 times, and even then occasionally no success.

    I note occasional 3-4 minute delays in posting on New Posts page. Guess I'm not alone.
     
  14. wfgodot

    wfgodot Former Member

    Messages:
    30,162
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    And, for the third day in the last four, the problem continues, both for myself and others.

    I don't know the exact nature of the overall problem, but I can say truly that, for me, it is an ad problem. On the top of my page, the presence of the Alamo Rental advertisement makes it impossible for me to connect to any WS page. Eventually, refreshing will either lead to another ad, whereby I can then navigate at least to one other page, or to the window itself closing down.

    It took me about 15 minutes to manage to make it to this page.
     
  15. deelytful1

    deelytful1 *~a mere mortal~*

    Messages:
    2,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I downloaded Mozilla and the problem has gotten better. Still a slight lag, but I can thank for a bit without having to refresh. Try going to a long thread and thanking more than 10 or 12 people... the thank function ceases for some reason. Then after I post something, my thank button is completely gone and I have to refresh! It's definitely not deal breaking but when I was using IE OMG.. it was working horrible.
    People having problems may want to download Mozilla AND I use CCcleaner daily to delete cache, temp files. U can download CCcleaner for free at filehippo.. definitely helps!!
     
  16. dsntslp

    dsntslp New Member

    Messages:
    2,622
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Firefox users:
    Download ******** Plus and Ghostery from Mozilla Add-ons and you should never see another ad, ever. HTH
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice